MÅNDAG
Oxbringa med potatisstomp, ristad svamp, oxsvanssky och riven pepparrot.
TISDAG
Stekt rimmat fläsk med löksås, kokt amandinepotatis och rårörda lingon.
ONSDAG
Wallenbergare med gröna ärtor, potatispuré, lingon och brynt smör.
TORSDAG
Pankopanerad kycklinglårfilé med fried rice, ingefära och picklad chili.
FREDAG
Helgrillad rapsgriskotlett med grönpepparsås, pak choi och rostad potatis.
VECKANS FISK
Friterad skaldjursrisotto med ratatouille, saffransaioli och grillad lime.
VECKANS VEG
Hummus på gråärta, rostad morot, grillad hjärtsallad och sumak.
Dagens lunch
165:-
Veckans fisk och veckans veg
185:-
Hos oss sitter ni vid bordet och blir serverade. Nybakat bröd, färskost, bordsvatten, kaffe och Matsalens dessertkaka ingår.
Öppettider 11:30 - 13:30
Drop-In eller boka bord här >>