flagga se flagga en

Lunch

Lunch v38

MÅNDAG

Oxbringa med senapsstuvad potatis, eldad morot och riven pepparrot.

TISDAG

Stekt abborre med räkor, hackat ägg, brynt smör och syrad amandinepotatis.

ONSDAG

Rödvinsbrässerad gotländsk nötytterlår med krispig grönkål, picklad lök och potatispuré.

TORSDAG

Halstrad laxfilé med krondillsrisotto, kantareller och råhyvlad fänkål. 

FREDAG

Schnitzel på rapsgris med dragonsmörsås, sockerärtor och grillad citron.

VECKANS VEG

Svamp- och grönsakslasagne med ångad spetskål, tomatconcassé och riven fetaost.


Pris: 165:-

Hos oss sitter ni vid bordet och blir serverade. Sallad, bröd, kaffe och kaka ingår.

Endast bordsbokning. Boka bord här >>

Lunch v37

MÅNDAG

Långbakad högrev med dragonvelouté, rostad färskpotatis och sotad broccoli.

TISDAG

Fisk- och skaldjursgryta med räkor, tomat, fänkål, surdegskrutonger och saffransaioli.

ONSDAG

Kalvfärsbiff med potatispuré, rårörda lingon, gröna ärtor och brynt smör.

TORSDAG

Ugnsbakad sejrygg med krondillsvitvinssås, stompad potatis och ångade grönsaker. 

FREDAG

Schnitzel på rapsgris med ndujasmör, semitorkad tomat, basilika och rödvinssky.

VECKANS VEG

Stuvade belugalinser med rostad blomkål, picklad rättika, endive och brynt smör.


Pris: 165:-

Hos oss sitter ni vid bordet och blir serverade. Sallad, bröd, kaffe och kaka ingår.

Endast bordsbokning. Boka bord här >>