MÅNDAG
Småländska isterband med dillstuvad potatis. Serveras med senapspicklade betor.
TISDAG
Ugnsbakad kycklingfilé med risotto på karljohansvamp, brynt smör och grillad hjärtsallad.
ONSDAG
Boeuf Bourguignon med ristat sidfläsk, bakad lök, champinjoner och potatispuré.
TORSDAG
Schnitzel med rostad tomat, chorizosmör, picklad rödlök och syrlig potatis.
FREDAG
Långfredag, ingen dagens lunch.
VECKANS FISK
Bakad sejrygg, stompad potatis, skaldjursvelouté och grön sparris.
VECKANS VEG
Gryta på linser, curry och kokosgrädde. Serveras med bakad spetskål och basmatiris.
Dagens lunch
165:-
Veckans fisk och veckans veg
185:-
Hos oss sitter ni vid bordet och blir serverade. Nybakat bröd, färskost, bordsvatten, kaffe och Matsalens dessertkaka ingår.
Öppettider 11:30 - 13:30
Drop-In eller boka bord här >>