flagga se flagga en

Lediga jobb

SOMMARSÄSONGEN 2023

Nu söker vi flera personer som vill förstärka vårt gäng under sommarsäsongen 2023. Oavsett om du vill möta gästerna över bardisken på Takbaren eller på lunchen i restaurangen så har vi något som passar dig. Omfattningen varierar per tjänst och säsongen sträcker sig från 1/3-30/9 beroende på avdelning.

Om tjänsten:
Omfattning: Varierande omfattning
Varaktighet: Enl. överenskommelse 
Tillträde: Från 1/3

Läs mer om tjänsterna och ansök här.

FRUKOSTPERSONAL 

Nu söker vi dig som är morgonpigg och noggrann med känsla för service och som vill bli en del av vårt frukostgäng! Som frukostpersonal ser du till att vår frukost håller en hög kvalitet och att våra gäster får ett trevligt och professionellt bemötande. Tillsammans med övrig personal i servis och kök är du en viktig lagspelare som hela tiden strävar efter att fortsätta utveckla vår frukost.

Om tjänsten:
Omfattning: Varierande omfattning, 50%-100%
Varaktighet: Enl. överenskommelse 
Tillträde: Omgående

Läs mer om tjänsten och ansök här.

KOCK

Till vårt köksteam söker vi nu en kock för lunch, à la carte, lobby, konferenser och event. Vi söker dig med flera års erfarenhet som kock och vi ser helst att du har en utbildning inom yrket. I rollen kommer du vara delaktiv i såväl den kreativa processen som i produktion. Tjänsten innefattar både dag och kvällstid med varierande arbetsuppgifter. 

Om tjänsten:
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Omgående


Läs mer om tjänsten och ansök här.