flagga se flagga en

Meny

Förrätt

- KANTARELLTOAST-

Kantarelltoast på smörstekt briochebröd.Toppad med hackad gräslök. 

145:- 

- TOAST SKAGEN -

Serveras med briochebröd och löjrom. 

 185:- / 235:-

- JORDÄRTSKOCKSOPPA -

Serveras med brödchips och torkad serranoskinka.

135:- 

 

Varmrätt

- ABBORRE I PANNA -

Svensk abborre från Hjälmaren. Serveras med smörstekta kantareller, gräslök samt smör- och persiljeslungad potatis. 

375:-

- CONFITERAT ANKLÅR -

Serveras med stuvad spetskål, höstäpplen, rostade valnötter samt anksy.

385:-

- VECKANS HAMBURGARE -

Tillagas alltid på gotländsk högrev och bringa. Serveras med olika tillbehör vecka för vecka.

225:-

- FLÄSKFILÉ OSKAR -

Fläskfilé med vit sparris, bearnaisesås, räkor och pommes.

255:-

- CAESARSALLAD -

Klassisk caesarsallad med kyckling och knaperstekt bacon.

195:-

- BAKAD SPETSKÅL -

Bakad spetskål med soja, brynt smör, gotlandslinser, växtchorizo och parmesankräm.

245:-

- BARNRÄTTER -

Alla varmrätter ovan går att få i halvportion. 

Gotländska pannkakor med sylt & grädde.

75:- 

Hemlagade köttbullar med potatismos & gräddsås.

95:-

Gotländsk barnburgare med pommes & ketchup.

95:-

 

Dessert

- CRÈME BRÛLÉE MED CHOKLAD-

Serveras med havtornssorbet.

135:-

- ÄPPELPAJ-

Friterad äppelpaj med vaniljglass.

145:- 

- CHOKLADTRYFFEL -

För dig som önskar något litet efter maten.

49:-