- ABBORRE I PANNA -
Svensk abborre från Hjälmaren. Serveras med smörstekta kantareller, gräslök samt smör- och persiljeslungad potatis.
375:-
- CONFITERAT ANKLÅR -
Serveras med stuvad spetskål, höstäpplen, rostade valnötter samt anksy.
385:-
- VECKANS HAMBURGARE -
Tillagas alltid på gotländsk högrev och bringa. Serveras med olika tillbehör vecka för vecka.
225:-
- FLÄSKFILÉ OSKAR -
Fläskfilé med vit sparris, bearnaisesås, räkor och pommes.
255:-
- CAESARSALLAD -
Klassisk caesarsallad med kyckling och knaperstekt bacon.
195:-
- BAKAD SPETSKÅL -
Bakad spetskål med soja, brynt smör, gotlandslinser, växtchorizo och parmesankräm.
245:-
- BARNRÄTTER -
Alla varmrätter ovan går att få i halvportion.
Gotländska pannkakor med sylt & grädde.
75:-
Hemlagade köttbullar med potatismos & gräddsås.
95:-
Gotländsk barnburgare med pommes & ketchup.
95:-